(1) Fønix Teatret lå på Slagelsevej i årene 1924-1971 og var kendt som biografen med de store Hollywoodfilm. Fønix havde lokal premiere på de fleste af Elvis' film. Enkelte af hans film fik dog premiere i Kino som lå i Jernbanegade i årene 1913-1983. (Foto: NæstvedArkiverne)

(2) Kino i Jernbanegade med filmplakaten til ”G.I. Blues/Café Europa” i baggrunden. Filmen blev vist som reprise en søndag eftermiddag i 1976. Til venstre ses i øvrigt biografdirektør Elisa Dahlerup. (Foto: Hans Frederik Mejer, 1976)

(3) Denne velholdte håndmalede filmplakat hænger hos Elvis museet Memphis Mansion i Randers (tidligere Graceland Randers). En plakat magen til denne har formentlig hængt i vinduet hos Fønix Teatret ved den lokale premiere i 1959. (Foto: Tim Østerlund Toftegaard, 2017)

(4) Elvis på biograflærredet. Dog ikke i en af Næstveds gamle biografer, men hos Memphis Mansion i Randers. (Foto: Tim Østerlund Toftegaard, 2016)

(5) Originale skjorter som Elvis var iklædt i filmene ”Gøglerkongen”, ”Blue Hawaii” og ”Ballade med piger”. Desuden ses den paryk som Elvis bar i ”Kissin' Cousins” og en oversigt over alle hans film. Alle disse ting indgår i udstillingen hos Memphis Mansion i Randers. (Foto: Tim Østerlund Toftegaard, 2017)

(6) Elvis Presley spiller op til dans på en væg hos Næstved Automobilmuseum. (Foto: Tim Østerlund Toftegaard, 2017)

(7) Albummet ”Let's Be Friends” indeholder blandt andet sange fra filmene ”Girls! Girls! Girls!” (lokal premiere i Fønix Teatret i 1963) og ”Ballade med piger” (lokal premiere i Kino i 1970). Pladen på billederne er i sin tid købt i Musikhuset, som lå på Axeltorv i årene 1966-72 (lå tidligere på Hjultorv 12). Desuden ses albummet ”Elvis in Hollywood” med alle de store filmhits - naturligvis på en pladespiller i Næstved;-)

(8) Elvis Presley i selskab med Marilyn Monroe på væggen hos Broadway Burgers i Jernbanegade. (Foto: Tim Østerlund Toftegaard, 2019)